Πως να εξάγετε σε αρχείο την λίστα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών του μαθήματός σας

Οδηγοί για διδάσκοντες/ διδάσκουσες > Βασική χρήση > Εγγραφή / Διαχείριση εκπαιδευόμενων > Πως να εξάγετε σε αρχείο την λίστα των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών του μαθήματός σας

Τελευταία ενημέρωση: 20/5/2024


Για να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ένα αρχείο το οποίο θα περιλαμβάνει την λίστα των χρηστών/χρηστριών που είναι εγγεγραμμένοι/εγγεγραμμένες στο μάθημά σας με ρόλο φοιτητή/φοιτήτριας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Από την αρχική σελίδα του μαθήματος, στο block «Διαχείριση» στο αριστερό μέρος της οθόνης, επιλέξτε «Χρήστες» -> «Εγγεγραμμένοι χρήστες» ώστε να εμφανιστεί ο πίνακας των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών.

add single user settings

  • Στην «Αντιστοίχηση» φιλτράρετε μόνο τους/τις χρήστες/χρήστριες με ρόλο φοιτητή/φοιτήτριας και επιλέξτε «Εφαρμογή φίλτρων».

save report students filters

  • Επιλέξτε τους εγγεγραμμένους/εγγεγραμμένες χρήστες/χρήστριες του πίνακα.

Σημείωση:

Αν το πλήθος των χρηστών/χρηστριών είναι μέχρι και 20, περιλαμβάνονται σε μια σελίδα. Για να γίνει επιλογή όλων ταυτόχρονα, τικάρετε το κουτάκι tik box empty δίπλα στην στήλη Επώνυμο/Όνομα.

save report students columns

Αν το πλήθος των χρηστών/χρηστριών είναι μεγαλύτερο των 20, περιλαμβάνονται  σε πολλές σελίδες. Για να γίνει επιλογή όλων ταυτόχρονα, μεταβείτε στο κάτω μέρος του πίνακα και επιλέξτε «Επίλεξε όλους τους (αριθμός χρηστών) χρήστες».

save report students select all

  • Στη συνέχεια, επιλέξτε κάτω από την «Λήψη αναφοράς ως», τον τύπο αρχείου με τον οποίο θέλετε να γίνει η εξαγωγή της λίστας.

save report students file types

Το αρχείο βρίσκεται στον φάκελο λήψεων του φυλλομετρητή σας.