Βιντεοσκοπημένες διαλέξεις μαθημάτων

Οδηγοί για διδάσκοντες/ διδάσκουσες > Προσθήκη περιεχομένου > Βιντεοσκοπημένες διαλέξεις μαθημάτων

Περιγραφή κατηγορίας

Μία σειρά οδηγών για ζητήματα που αφορούν την διαχείριση των βιντεοσκοπημένων διαλέξεων που θέλετε να αναρτήσετε στο μάθημά σας.

 

Οδηγοί κατηγορίας

Τι ισχύει για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και την Τηλεκπαίδευση λόγω έκτακτων μέτρων καταπολέμησης του κορωναϊού

Σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι ισχύει σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και την Τηλεκπαίδευση λόγω έκτακτων μέτρων καταπολέμησης κορωνοϊού.

Τι υλικό μπορώ να χρησιμοποιήσω στις παρουσιάσεις των online μαθημάτων μου και τι πρέπει να προσέξω

Σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να χρήσιμες πληροφορίες για το τι υλικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις παρουσιάσεις των online μαθημάτων και τι πρέπει να προσέξετε.

Eυχαριστούμε την Π. Σπηλιωπούλου, νομική σύμβουλο ΣΕΑΒ.

Πώς να ανεβάσετε απευθείας το αρχείο της βιντεοσκοπημένης διάλεξής σας στο elearning με αναστολή downloading

Σε αυτόν τον βιντεοσκοπημένο οδηγό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να ανεβάσετε απευθείας το αρχείο της βιντεοσκοπημένης διάλεξής σας στο μάθημά σας στο elearning.auth.gr με αναστολή downloading.

Πώς να ανεβάσετε τη βιντεοσκοπημένη διάλεξή σας στο delos.it.auth.gr ώστε να τη διαθέσετε στο elearning, με αναστολή downloading

Σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να ανεβάσετε τη βιντεοσκοπημένη διάλεξή σας στο delos.it.auth.gr ώστε να τη διαθέσετε στο elearning.auth.gr, με αναστολή downloading.

Πώς μπορείτε να προσθέσετε αφήγηση σε μια ήδη υπάρχουσα παρουσίαση του MS PowerPoint

Πώς μπορείτε να προσθέσετε αφήγηση σε μια ήδη υπάρχουσα παρουσίαση του MS PowerPoint και να την ανεβάσετε στο elearning (ευχαριστούμε την κ. Ι. Χουβαρδά και τον κ. Α. Χατζηχαριστό, Τμήμα Ιατρικής).

Πώς να εντοπίσετε υλικό με ελεύθερες άδειες στο διαδίκτυο

Σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να εντοπίσετε υλικό με ελεύθερες άδειες στο διαδίκτυο.