Τελευταία ενημέρωση: 26/8/2025
Για να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ένα αρχείο με την λίστα των εγγεγραμμένων στο μάθημά σας με βάση συγκεκριμένα κριτήρια/φίλτρα (π.χ. όλους/όλες τους εγγεγραμμένους με ρόλο φοιτητή ή που ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα κ.ά.) ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Από την αρχική σελίδα του μαθήματος, επιλέξτε στην γκρι μπάρα την καρτέλα Συμμετέχοντες/Participants.
Μεταβείτε στο πεδίο Αντιστοίχιση/Match, επιλέξτε το κουτάκι "Επιλογή/Select" και στην συνέχεια το φίλτρο που θέλετε να εφαρμόσετε.
Επιλέξτε το μπλε κουμπί Εφαρμογή φίλτρων/Apply filters
Παράδειγμα εξαγωγής λίστας φοιτητών/τριών
Παράδειγμα εξαγωγής λίστας συμμετεχόντων μίας ομάδας
Σημείωση:
Αν το πλήθος των χρηστών/χρηστριών είναι μέχρι και 20, περιλαμβάνονται σε μια σελίδα. Για να γίνει επιλογή όλων ταυτόχρονα, τικάρετε το κουτάκι  δίπλα στην στήλη Επώνυμο/Όνομα.
Αν το πλήθος των χρηστών/χρηστριών είναι μεγαλύτερο των 20, περιλαμβάνονται σε πολλές σελίδες. Για να γίνει επιλογή όλων ταυτόχρονα, μεταβείτε στο κάτω μέρος του πίνακα και επιλέξτε Επίλεξε όλους/όλες τους/τις (αριθμός χρηστών) χρήστες/χρήστριες.
Το αρχείο βρίσκεται είτε στον φάκελο λήψεων του browser ή στις λήψεις του υπολογιστή σας.